Oamenii sunt diferiti si nu putem fi toti la fel asta stiu. Nu-mi plac acei oameni directi care ti-o spus pe sleau si fara ocolis ce simt ei fata de tine. o fi bine o fi rau? poate unii considera ca e bine sa spui ce simti, dar altii considera ca nu e bine sa fii direct cu omul de langa tine!

oameni care ti-o spun pe sleau

Recunosc nu sunt nici eu perfect caci perfectiunea nu exista si probabil am si eu defectele mele, unul dintre ele e ca ma supar repede dar imi trece la fel de repede, deci nu e grav defectul meu.. a si detest sa fiu mintit, nu-mi place minciuna!

Sa revin la subiect! Cunosc cateva persoane directe cu care am avut si eu ceva neplaceri. Una dintre acele persoane mi-a spus la o intalnire ca am ceva burtica 🙂 no tulai doamne.. cine nu are burta dupa 35/40 de ani? am 41 de ani si am putina burtica.  Cum am spus mai sus nu sunt perfect am si eu vreo 4/5 kg in plus si nu din cauza ca as manca extrem de mult si ca nu as face miscare, e de la varsta si e inevitabila treaba asta.. Dar cum sa-i spui unui om in fata ca are burta? tu crezi ca esti perfect? daca ma apucam si eu sa-i spun ca are chelie la doar aproape 30 de ani si putina burtica, cum ar fi reactionat?

In fine.. incerc sa ma indepartez de oamenii de genul asta ca sa nu am eu de suferit!

 

 

Nu-mi plac oamenii direcți!
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × one =