Sunt firme de curierat rapid dar si firme de curierat mai lent cum este cazul acestei companii „NemoExpress” care nu livreaza ca toate firmele de curierat in 24 de ore ci in 48 sau in 72 de ore 😀 Aproape la fel ca Posta Romanai doar ca la preturi duble!!

Dar atunci cand nu poti alege cu ce firma de curierat sa primesti produsul comandat nu ai incotro.. Am comandat ieri un set de saboti pentru frana pe tambur a scuteruluui ca mi se stricase un sabot- pur si simplu s-a rupt!

Ieri a plecat coletul din Bistrita Nasaud si  azi dimineata la ora 6 a ajuns in Bucuresti. De atunci nici-o miscare… De ce nu se misca coletul meu? pentru ca este o firma de curierat cu un volum mai mic de marfa „colete” si prefera sa mai adune o zi si abia a 2 zi sa le trimita in tara. Dar sunt zile cand le tin si cate 2 zile in Bucuresti in depozitul central!!

O firma relativ noua de curierat care nici macar nu are depozit in Vaslui..  Sa revenim la coletul meu care nu-l voi primi nici maine pe motiv ca nu se lucreaza ca e „Mica Unire” si e posibil sa il primesc pe vineri 🙂

Doamne.. zici ca esti in epoca de piatra… Cu „Fan Courier”  am patit o singura data sa intarzie coletul si asta pentru ca il trimisese tocmai din Timisoara si este o distanta uriasa de acolo pana la Vaslui, dar in rest nu am avut probleme cu Fan Courier sau cu Urgent Curier sau cu alte firme de curierat!

 

Rusinica „Nemo Express” care numai express nu e 🙂

151 total views, 1 views today

NemoExpress o firma de curierat „lent”, nu se grabesc deloc!
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!