Nu am vrut sa scriu despre subiectul asta dar m-am cam saturat sa vad ca ba mi se raspunde dupa nust cate zile la mail ba deloc!! Pai  daca intri in afacerea asta acorda atentie clientilor daca vrei sa-i ai, altfel poti sa-i pierzi foarte usor…

Nust daca are rost sa dau nume ca nu doar o singura firma „AF” este asa ci majoritatea. Iti raspund greu la o problema sau deloc, te ignora pur si simplu. Firma de unde am cumparat eu anul trecut scuterul meu electric era asa si inainte cand „tatonam” terenul sa vad de care sa-mi iau care e mai bun etc.. Mereu cand ceream informatii suplimentare ii simteam enervati si plictisiti ca eu tot cer informatii in plus, care nu erau afisate pe site.. 

Ei bine si la 1 an aproape de cand am cumparat scuterul acea firma este la fel, mai rau e ca incurca si preturile. Vorbesc cu cineva din acea AF imi spune ca produsul este in stoc si ca e 75 lei, despre o carena de scuter este vorba care am spart-o eu fara sa vreau la un incident in toamna.   

Ma suna doamna de la comenzi care probabil e sotia respectivului si imi spune ca ma costa 95 lei+17 lei transportul. 

Mie nu mi-a cazut fisa pe moment si am zis ok. Dupa ii dau mail si o intreb de ce acum e 95 lei cand sotul imi spune ca e 75, ca nici nu e completa acea carena de ce e atat de scumpa? Am intrebat vineri si azi luni la amiaza dau ce le mai dau un mail si le zic ca daca nu-mi raspund la intrebare renunt la comanda.  Imi raspunde in sec (un membru al familiei) ca eu nu inteleg cum merge treaba la firma si ca sa-i sun sa-mi explice ­čÖé

Pe bune? Asa se fac afacerile in Romania? Eu prefer mail-ul si mai putin telefonul ca suntem in 2019 nene..  si daca cineva te intreaba ceva de un produs ii raspunzi in maxim 24 de ore nu peste 3 zile… Greu cu internetul asta pentru unii ­čśÇ   Probabil abia l-au descoperit, pe cand eu il folosesc de vreo 15 ani.

Se vede ca nu au experienta in comunicarea cu clientii!!

 Pentru ca mi s-a raspuns  la misto in ultimul mail voi da numele firmei,  este vorba despre www.bimax.ro o firma ce importa biciclete, scutere electrice din China. 

O idee buna de afacere pe o nisa fara concurenta. Problema e ca nu au experienta in comunicarea cu clientii si din cauza asta vor pierde multi clienti.. 


Update!

Din cauza comunicarii proaste mi-a trimis ce nu trebuia… Eu aveam nevoie de o carena pentru partea dreapta si am primit una pentru partea stanga. Eu am crezut ca se potrivesc si pe o parte si pe alta si nu am fost intrebat pentru ce parte vreau. Si uite asa am cheltui si blocat niste bani de pomana intr-o piesa de care nu aveam nevoie!

 

69 total views, 1 views today

Afacerile mici de familie si relatia cu clientii!
Etichetat pe:                            

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!