Metoda mea de a consuma cat mai putin curent este urmatoarea: Becuri led peste tot prin casa iar in bucatarie, locul unde stau o parte din timp si gatesc am montat 7 senzori in prize care se aprind automat doar la lasarea intunericului.

Asa am reusit sa ajung si sa platesc 55 lei de la 120. Scaderea a fost treptata deoarece au mai fost si alti factori care au contribuit la cresterea consumului cum ar fi: Centrala termica si masina de spalat.

Cum sunt singur folosesc masina de spalat odata la 2 saptamani si centrala doar cand imi fac baie.

60-70 lei nu sunt de ici de colo.. De ce sa imbogatim noi firmele care vand curent, gaz, apa? cand acei bani ii putem folosi noi.

Acesti senzori nu sunt scumpi deloc. La mine in oras se gasesc de cumparat la un magazin chinezesc si costa in jur de 2 lei senzorul. Eu in bucatarie am 7 senzori si nu mai am nevoie sa aprind neonul care consuma foarte mult.

Aveti mai jos si dovada economiei mele la curent. Cresterea nu a fost brusca dar constanta!

 56 total views,  1 views today

Iata cum am redus la jumatate factura de curent! Metoda care functioneaza 100%
Etichetat pe:                    

2 comentarii la „Iata cum am redus la jumatate factura de curent! Metoda care functioneaza 100%

  • 1 iunie 2021 la 12:02 pm
    Legătură permanentă

    Multumesc pentru aceasta idee foarte practica, si eu caut metode de a economisi energia electrica dar si gazul si apa. Dar nu inteleg daca ei stau aprinsi si in tipul noptii sau sunt scosi/setati sa se stinga singuri. Oricum, nu par sa aiba mai mult de 5W.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − 4 =