Distractie mare la ziua comunei „Muntenii De Jos”! Iata ce nume mari vor urca pe scena: Paula Seling, Fuego dar si alti cantareti! (Video)

Astazi am fost cu un prieten cu bicicletele pana in comuna muntenii de jos unde am vazut ca se serbeaza ziua comunei. Tot amplasamentul era pe terenul de fotbal si distractia era la ea acasa. Oamenii aveau parte de gratare si de muzica buna cu artisti de talie nationala precum: Paul Seling care urma sa urce pe scena si Fuego, astea sunt doar doua nume mari dar pe langa acestea mai vin si alti cantareti cunoscuti.

Copii aveau la dispozitie pentru distractie lanturi dar si parasute, ce sa mai ca era un mic balci acolo. Cand am vazut atmosfera de acolo mi-am adus aminte de balciul anual din Vaslui care bineinteles era la o scara mult mai mare. Pacat ca nici anul acesta copii nu au unde se distra si consider ca decizia primarului nu este una corecta.

De ce cred ca nu este corecta decizia primarului de a anula balciul din Vaslui? pentru ca daca vroia sa respecte regulile sanitare nu facea nici Zilele Vasluiului unde pe langa cei 1000 de oameni sau cati au stat pe scaune au mai fost inca vreo 3000 de oameni imbulziti prin Piata Civica si fara masca pe fata.

Bine ca la Barlad sau prin alte orase se poate iar la noi nu.

Loading

Related Images:

Distractie mare la ziua comunei „Muntenii De Jos”! Iata ce nume mari vor urca pe scena: Paula Seling, Fuego dar si alti cantareti! (Video)
Etichetat pe:                            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *