Intrebarea fireasca este de ce toata lumea posteaza anunturile pe olx si pe publi24 care ofera transport gratuit nu prea posteaza oamenii anunturi.

De lajumate.ro ce sa mai spunem ca nu prea mai are parte de publicitate din partea A1 cum a avut la inceput si foarte putini oameni mai posteaza acolo anunturi..

OLX: Pro si contra

PRO: La olx ai anuntul destul de accesat si in concluzie ai posibili clienti, asta daca si este sezonul acelui produs. Ca nu o sa ai tu sanse sa vinzi o bicicleta iarna ca exemplu.

Contra: La olx daca nu gasesti clienti in primele 3, 4 zile dupa nici ca mai ai sanse la asa ceva.. De ce? e simplu fiind extrem de accesat site-ul cu mii de anunturi zilnic anuntul tau in 3 zile este deja pe pagina 10 unde nu mai intra nimeni si vei avea nevoie de promovare+reactualizare anunt= bani investiti care e posibil sa nu ti-i mai scoti.

Publi24: Pro si contra

Pro: Este singurul site de anunturi care ofera transportul gratuit. Desi cei care opteaza pentru acest serviciu trebuie sa stea intr-o coada de asteptare caci prioritate au cei care platesc pentru livrare tot este o treaba buna ca economisesti niste bani, de la 25 la 50 lei de la caz la caz.

Contra: Site-ul desi este promovat la tv are putini vizitatori asa ca inclusiv si putine accesari la anunturile tale. In concluzie vei avea sanse mici sa-ti vinzi produsul pe acest site, asta daca nu cumva alegi un pachet de promovare care este undeva la vreo 2,3 euro fata de 5 euro la OLX.

Lajumate: Pro si contra

Pro: Singurul avantaj la acest site e ca ai postat si aici si ca ai o sansa in plus sa-ti vinzi produsul. Dar trebuie sa ai rabdare multa si sa astepti, si sa tot astepti si intr-un final te lasi batut de acest site.

Contra: Fata de celelalte site-uri de mai sus pe lajumate nu vezi cati oameni ti-au accesat anuntul si asta mi se pare foarte aiurea. Probabil din cauza ca nu le fac fata serverele. Aceasta optiune genereaza ceva consum de resurse dar fara acest avantaj pierzi vizitatori tu ca site.

Astea sunt top 3 cele mai cunoscute site-uri de anunturi din Romania, si bine ar fi fost sa fie mai multe si accesate ca olx sa ai o sansa in plus si sa nu fii nevoit sa dai bani pe publicitate sa vinzi rapid un produs..

 517 total views,  3 views today

De ce OLX si nu Publi24 sau Lajumate? Top 3 site-uri de anunturi din Romania
Etichetat pe:                        

4 comentarii la „De ce OLX si nu Publi24 sau Lajumate? Top 3 site-uri de anunturi din Romania

  • 22 iulie 2021 la 11:09 am
   Legătură permanentă

   si are ceva trafic? ca daca nu are si nu se uita nimeni la anuntul tau degeaba iti pierzi timp sa postezi. Gen lajumate sau publi24 unde nu intra aproape nimeni.

   Răspunde
  • 14 martie 2022 la 12:33 pm
   Legătură permanentă

   Olx s-a jmecherit si la unele categorii daca ai mai mult de 1 anunt iti cere si bani pentru al 2 anunt.. Si am incercat sa vand o camere foto cu tot cu promovare si nimic… Depinde acum ce vinzi, la unele merge si fara promovare la alte cu promovarea promovarii si tot 0.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × 1 =