Cand te ingrasi

Va impartasesc experienta mea, caci am trecut prin asta. Acum 3 ani eram plinut, gras nu eram ca aveam in plus doar vreo 10kg, si da eram durduliu si aveam putina burtica nimic altceva.

Bai si oamenii cu care nu te mai vazusei de ceva ani iti si spuneau in fata vai dar ce te-ai ingrasat.

Eu de fel sunt bine educat de mama mea „dumnezeu sa o odihneasca acolo unde este” si nu am cum sa-i spun omului in fata vai dar ce ai imbatranit sau vai dar ce te-ai ingrasat, niciodata nu voi face asta ca nu-mi sta in caracter. 

Cand slabesti

Am tinut un regim  de slabit, si nu din cauza ca imi spunea x sau y ca m-am ingrasat ci ca mi-a recomandat medicul gastroenterelog unde am fost la control, el m-a motiv sa incerc sa dau cateva kg jos.  Ei bine am 3 ani de zile si nu mai sunt plinut si de la 75kg am ajuns la 65 si ma mentin, imi doresc asta  si reusesc.

Ce vreau sa spun este ca atunci cand arati bine, nu esti nici slabanog nici plinut oamenii nu-ti spun vai ce bine arati, nu ai sa vezi asa ceva asta pentru ca sunt rautaciosi si poate invidiosi ca nu arata si ei asa..

Eu nu o sa inteleg niciodata oamenii astia care au grija altora si care mai bine s-ar uita la ei in oglinda, caci nimeni nu este perfect, unul incarunteste devreme la 35 de ani, altul e gras altul slab etc,  altul arata mai batran decat e si tot asa.

 

 

 33 total views,  2 views today

De ce cand te ingrasi toata lumea iti spune, iar cand slabesti nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.