De ce in Vaslui biciclistilor si motociclistilor nu li se acorda prioritate in trafic atunci cand o au?

Intrarea dinspre intersectia „Aurocor” de pe strada husului este locul unde eu ca biciclist era sa fiu calcat de masini de mai multe ori desi eu venind dinspre fosta „Gospodina” spre Husului am prioritate. Multi soferi dau dovada de nesimtire si se bagaa desi ii claxonezi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Asa a fost si astazi cand veneam la vale spre Husului si pentru ca am vazut ca o masina de taxi vrea sa se bage si sa nu-mi acorde prioritaate am claxonat..  si degeaba s-a bagat si daca nu franam ma lovea. Dupa ce ca el a gresit ca e „zmeu” cand ii spui tot el sare cu gura si pe langa asta oprise masina si incurca si traficul..

Nu ar fi rau daca autoritatile ar instala si acolo o camera de supraveghere ca este in loc unde se intampla des accidente din cauza ca cei care vin de pe Spatar Angheluta si au stop nu dau 2 bani pe acel stop si se baga.

Pe langa asta proprietarii de masini indeparteaza acele bucati de beton care interzic parcarea. Ei le urca pe trotuar si politia locala le coboara, nu dau 2 bani pe masurile politiei..

Am patit treaba asta si cu scuterul, cu semnal de stanga pornit un nene de vreo 65 de ani s-a bagat  cu masina si nu mi-a acordat prioritate si am oprit la jumate de metru de el.. 

In Vaslui scuteristii, motociclistii si biciclistii sunt luati in ras… Ei bine se intampla treaba asta intr-o tara ca Daanemarca, Suedia sau Olanda? nu, nu ai sa vezi vreodata aasa ceva si nu are rost sa spun de ce.

Pe langa asta chiar si cand mergi pe drum cu 2, 3 benzi  cum e vaariaanta, multi trec pe langa tine la 15/20cm in loc sa pastreze distanta legala de 2 metri..

Acu carcotaasii o sa spuna ca de ce nu am mers pe pista etc.. Alea in primul rand nu sunt piste de biciclete, sunt niste dungi trasate pe trotuare extrem de inguste si aglomerate unde majoritate oamenilor nu le baga in seama si merg pe ele.. 

Sin al 2 rand daca ai o treaba urgenta cu acele piste ajungi maine asa ca merg pe strada ca am voie si merg regulamentar ca nu circul de azi ci de peste 10 ani si cunosc bine regulile de circulatie!

 

Loading

Related Images:

De ce in Vaslui biciclistilor si motociclistilor nu li se acorda prioritate in trafic atunci cand o au?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *