Craciun petrecut la Milano „capitala modei” din Italia!

Am revazut Italia dupa 3 ani, craciun in „orasul modei”!

stil milanez

Am vizitat Italia pentru prima data acum 3 ani si mi se facuse dor sa ma plimb pe strazile inguste tipic italiei si sa vad la orice pas scutere!

Calatoria mea in Italia nu a fost planificata din timp ci a fost o decizie de moment. Cateodata aceste calatorii neplanificate sunt mai frumoase si pline de necunoscut!


Impresii din Milano

De cum am ajuns in oras mi-am dat seama ca am ajuns intr-un oras cu totul diferit fata de ce vizitasem pana acum in Italia. Milano este singurul oras modern cu turnuri si blocuri de sticla ce iti lasa o usoara senzatie ca esti in New York.

Din balconul hotelului „Glam” am avut o priveliste de vis catre Alpii plini de zapada! Priveliste ce imi va ramane tiparita in minte si in fotografiile din albumul printat.

Mii de turisti la Duomo

turist in milano

Cum m-am apropiat de cel mai important obiectiv turistic din oras „Duomo Milano” cum am fost intampinat de un „puhoi” de oameni de toate nationalitatile.

Initial imi doream sa urc sus in biserica dar cand am vazut coada uriasa de afara mi-a pierit cheful si m-am multumit cu plimbare prin imprejurul ei.

Atmosfera de oras luxos

Toata zona centrala a orasului este plina de magazine de lux. Toate brandurile italiei si nu numai sunt in centrul orasului. Nu degeaba se spune ca este „Orasul Modei”!

Am vizitat un mall din centru ce avea 8 etaje, mall plin cu haine si produse de lux. Preturile din acel mall incepeau de pe la 200 de euro pentru un fular, si 500 de euro pentru o pereche de adidasi.


Ma bucur ca am reusit sa vad Milano, un oras atat de frumos cu turnuri dar si cladiri vechi pline de istorie!

Desigur ca nu am vizitat doar Duomo in o zi, dar va las pe voi sa descoperiti locurile frumoase din Milano cu ajutorul albumului foto de mai jos!

Loading

Related Images:

Craciun petrecut la Milano „capitala modei” din Italia!
Etichetat pe:                                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *