Sambata trecuta am ajuns si prin Botosani pentru prima data in viata mea. Imi doream de mult sa ajung si prin acea zona a tarii si atunci a fost momentul sa spun asa. Plecat’am din Vaslui cu directia Iasi, de unde am schimbat tren catre Veresti/Suceava statie unde am mai poposit 30 min si am asteptat sa iau trenul catre Botosani orasul resedinta de judet.centrul Botosaniului

Am ajuns pe la 10 dimineata in Botosani si am intrat prima data in mall-ul aflat in apropierea garii unde am petrecut putin timp plimbandu-ma prin mall, dupa care am pornit catre centru unde am intrat in al doilea mall unul mai mare „Uvertura Mall” mall construit pe 4 nivele cu zeci de magazine si cu lift pentru batrani, copii, persoane cu dizabilitati!  Am facut o pauza mai lunga in acel mall, pauza unde am mancat ceva si m-am relaxat si privit centrul orasului de la etajul 4 al mall-ului.

Dupa binemeritata pauza am luat-o din nou la pas si m-am mai plimbat prin zona centrala a orasului, unde am vazut si fotografiat cladiri vechi de odinioara ce erau in Botosani. Zona ce se numeste „Centrul Vechi” desi nu este unul veritabil pentru ca sunt putine cladiri vechi. 

Asta a fost in mare plimbarea mea de sambata din Botosani. Acum sa trageti o concluzie legata de oras pot spune urmatoarele: Botosani este un oras de resedinta ok, oras curat, ingrijit, cu magazine, mall-uri si cu parcuri ingrijite. 

Daca fac o comparatie cu Vaslui pot spune cu mana pe inima ca Vaslui are un centru mult mai mare si mai frumos, nu as da centrul Vasluiului cu platoul de la Teatrul de Vara cu Piata Civica si cu Piata Independentei pe centrul din Botosani. Si nu o spun pentru ca sunt din Vaslui ci pentru ca intradevar arata mai bine cel din Vaslui, si blocurile din centrul Vasluiului sunt mai ingrijite , pe cand cele din Botosani nu sunt toate izolate si iti da senzatia de saracie!

Related Images:

Un scurt City Break prin Botosani
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 9 =