Adrian Porumboiu revine in forta la Vaslui cu „Mopan” si promite deschiderea a 10 magazine proprii
Compania MOPAN SUCEAVA SA deține 6 fabrici de pâine în județul Suceava: Fabrica de Pâine de pe strada Traian Vuia – unde s-a implementat în premieră în anul 2021 conceptul No Touch; Cuptorul de Aur – pe strada Petru Rareș; Fabricile de pâine din Rădăuți, Fălticeni, Gura Humorului și Vatra Dornei. Alte 3 fabrici de pâine își desfășoară activitatea în județul Vaslui: una în municipiul Vaslui și două în municipiul Bârlad.
Compania deține de asemenea două secții de patiserie – cofetărie, la Suceava și Gura Humorului, care oferă o gamă largă de produse pentru consumul curent dar și pentru evenimente deosebite, precum și o fabrică de biscuiți – napolitane, în Suceava.
MOPAN are o rețea de peste 80 de magazine proprii în județul Suceava, distribuind produse de panificație și în județele Botoșani, Bistrița Năsăud, Neamț, Iași, Vaslui, Galați și Vrancea.
În anul 2021 s-a început construirea unei noi fabrici la Suceava care va oferi clienților toată gama produselor de patiserie precum și o gamă variată de produse de chiflărie – franzelărie.
Tot în anul 2021, MOPAN Suceava a achiziționat activele fostei Întreprinderi de Morărit și Panificație din județul Vaslui, a pus în funcțiune moara cu tehnologie BUHLER, cu o capacitate de 200 tone pe zi precum și o fabrică de pâine, unde se va coace pâine la tunel prin metoda tradiţională.

Urmează să integrăm rețeaua comercială a companiei la tot ceea ce înseamnă viziune MOPAN, prin deschiderea a cel puțin 10 magazine proprii în județul Vaslui.

Anunt oficial facut pe site-ul www.mopansuceava.ro

Loading

Related Images:

Adrian Porumboiu revine in forta la Vaslui cu „Mopan” si promite deschiderea a 10 magazine proprii
Etichetat pe:                        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *