Data oficiala cand la Vaslui vor ajunge cele 8 autobuze Mercedes de tip „HIBRID”!

Primaria Vaslui a anuntat data oficiala cand in sfarsit vor ajunge cele 8 autobuze Mercedes de tip hibrid. In ultima sedinta a fost anuntata data de 8 noiembrie cand in Vaslui vor sosi 8 autobuze hibrid. Tot cu ocazia asta s-a anuntat ca se va renunta la taxatoarele din interiorul autobuzelor si ca se va trece la un sistem modern si inteligent de verificare a biletelor.

Mercedes-Benz Citaro Hybrid

Pe semne ca directoarea firmei de transport public „Transurb” isi face griji pentru taxatoarele actuale care vor ramane fara servici. Probabil ca nu vor ramane fara servici si ca se vor monta ghisee de unde iti poti cumpara biletul de autobuz.

Este nevoie de o reorganizare rapida a transportului public din Vaslui pentru ca este unul invechit si e printre putinele orase cu acest sistem. Tot anul acesta ar trebui sa soseasca si cele 10 troleibuze de la Solaris/Polonia care ar suplimenta actualul parc auto din oras.

Incet incet Vaslui se va apropia de necesarul de autobuze pentru transportul public din oras, la ora actuala detine doar 13 vechicule, extrem de putine pentru un oras ca Vaslui. Dar dupa reinnoirea parcului va avea cel putin 30 de masini, adica suficiente cat sa nu astepti un sfert de ora un autobuz.

Loading

Related Images:

Data oficiala cand la Vaslui vor ajunge cele 8 autobuze Mercedes de tip „HIBRID”!
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *