Anul centenar a venit, pregatirile a fost facute de la inceputul anului pentru acest mare eveniment important din istoria Romaniei!

Si a venit momentul sa aratam de ziua noastra a romanilor ce tehnica militara „avem” adica ce nu prea avem din pacate! Am ramas profund dezamagit cand am vazut ca dupa atatea pregatiri au venit doar 3 masini militare la parada: 1 „container” nust la ce o folosi in armata si doua lansatoare de rachete. Atat!! A si cativa zeci de militari+ politisti de frontiera, politisti de la penitenciar si de la celelalte institutii cum ar fi Politie, Jandarmerie, S.R.I Poltia locala etc.

Mii de oameni au stat in frig asteptand acest mare eveniment ca sa ce? ca sa vedem 2 rable de masini din anii 80? Asta este dotarea armatei romane „0”. Era vorba ca o sa survoleze spatiul aerian Vasluian cateva mig-uri de la baza aeriana din Bacau. Pauza nu a venit nimic.. Sunt putine si alea creca le-au imprastiat pe la Bacau si pe la Iasi ca na cica aia au prioritate.

Daca mai aveam unitatea militara din oras am fi avut si noi o parada militara adevarata cu taburi, tunuri si nu am fi „cersit” de la altii!

E.. Noi sa fim sanatosi ca in rest e vai si amar de tara asta.. Daca vor, Rusii ne cuceresc in cateva saptamani. S-au investit miliarde de euro in nimic.

Coming Soon

 

9,469 total views, 81 views today

Related Images:

Parada militara 1 decembrie 2018 Vaslui
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!