Regele Ferdinand I

Au mai ramas fix doua zile pana la „Centenarul Romaniei” 100 de la ani de la Marea Unire si ar trebui sa ne pregatim sufleteste pentru acest eveniment ce are loc doar o singura data la 100 de ani. Ar trebui noi Romanii sa fim mai uniti, sa fim mai buni cu semenii nostri si sa-i ajutam daca sunt la greu si putem!

Nu stiu de ce dar,  cateodata tind sa cred ca nu suntem deloc uniti si ca noi suntem singura natie care ne batem joc unii de altii!! De ce spun asta? pentru ca de o luna de zile grupurile de facebook din Vaslui au fost asaltate de romani din alte judete si s-au pus toti laolalta sa denigreze imaginea Judetului Vaslui. Am scris intr-un articol anterior in detaliu despre intamplarea asta, de asta spun ca, ca Romanii nimeni nu-s si tiganii sunt mai uniti decat noi…

Sper ca centenarul asta sa ne uneasca macar acum in al 100 an de la marea unire a regelui „Ferdinand I”  

Eu sunt patriot cum putini sunt si nu ma laud, e ceva din interiorul meu ce nu poate fi schimbat am sange de roman si asa voi avea pana la moarte! Imi iubesc foarte mult tara si orasul si nu as dori sa plec niciodata definitiv de aici. 1 Pentru ca aici m-am nascut si aici am crescut. 2. Pentru ca este o tara asa cum ar vrea multi sa aibe.. O tara mare cu munte cu mare, cu campii, cu dealuri cum putine sunt pe planeta asta.

Pentru ca doresc sa marchez intr-un fel acest mare eveniment al tarii am cumparat aceasta moneda(medalie) comemorativa ce o voi pastra in colectia mea de monede si obiecte vechi. 

 

La Multi Ani Romania!  La Multi Ani Romani de pretutindeni!

Regele Ferdinand I

Loading

Related Images:

La Multi Ani Romania! Centenarul care ne uneste!
Etichetat pe:                                        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *