Vasluienii mai au de asteptat pana vor avea „transport in comun civilizat”! Pentru a 3 oara cand procedura de atribuire a proiectului este anulata.

Descriere investiție

Stadiu la data de 15.03.2022: Procedura de atribuire a fost anulata. Data anulare: 10-03-2022 Motivul anularii: Aceasta procedura a fost anulata automat deoarece la data limita de depunere a ofertelor nici unul din ofertantii inscrisi nu a criptat oferta financiara/sau nu a raspuns la toti factorii de evaluare electronici, dupa caz.

Stadiu la data de 17.12.2021: Procedura de atribuire a contractului de antrepriza aferenta a fost reluata. Ofertele se depun pana la data de 16.02.2022 Ofertele sunt valabile pana la data de 16.08.2022 Stadiu la data de 15.11.2021: Procedura de atribuire a fost anulata. Data anulare: 09-11-2021 Motivul anularii: Aceasta procedura a fost anulata automat deoarece la data limita de depunere oferta nu au existat ofertanti care au depus oferta Stadiu la data de 29.09.2021: a fost demarata procedura de atribuire a contractului pentru antrepriza.

Ofertele se depun pana la data de 09.11.2021 Ofertele sunt valabile pana la data de 09.05.2022 Garantia de participare este de 590.000,00 LEI Garantia de buna executie este de 10% din valoarea contractului fara T.V.A.

Durata contractului este de 21 de luni Executarea lucrărilor aferente investiției lucrări de construcții aferente proiectului ”Proiect de extindere a rutelor, traseelor și stațiilor pentru transportul public de călători” (Cod SMIS -128283)” În cadrul investiției „Proiect de extindere a rutelor, traseelor și stațiilor pentru transportul public de calatori” se propune realizarea pe terenul proprietate a solicitantului a următoarelor obiective investiționale: Traseu 1- Extinderea traseului de transport ecologic din municipiul Vaslui, prin extinderea liniei de transport public ecologic pana in zona Koket (Str. Gheorghe Doja) – fir contact si stâlpi ce respecta modelul deja existent in municipiu, iluminat public stradal si pietonal cu sistem led (lumina caldă); Traseu 2 – Extinderea traseului de transport public ecologic de calatori – fir contact si stâlpi ce respecta modelul deja existent in municipiu, pentru realizare legăturii pe str. Traian, Str. Castanilor cu liceele Stefan Procopiu, Ion Mincu si locuințele din zona Delea (pana la Barajul Delea), iluminat public stradal si pietonul cu sistem led (lumina calda) Traseu 3 – Extinderea transportului public ecologic de calatori si crearea infrastructurii necesare acestuia – fir contact si stâlpi ce respecta modelul deja existent in municipiu, pe zona cuprinsa intre Nodul Intermodal si Zona Industriala (DN 2F, după CFS Vaslui), iluminat public stradal si pietonal cu sistem led (lumina calda); etc. Stadiu la data de 03.07.2020: a fost atribuit contractul pentru proiectare tehnica aferenta.

 

Din 2019 acest proiect este listat pentru licitiatia de atribuire a proiectului „extindere a transportului in comun din Vaslui”, si este a 3 oara cand procedura de atribuire se anuleaza. Hai ca asa mai asteptam 5 ani pana o sa vedem transport in comun civilizat la Vaslui!

SursA:santiereonline.ro

 264 total views,  2 views today

Vasluienii mai au de asteptat pana vor avea „transport in comun civilizat”! Pentru a 3 oara cand procedura de atribuire a proiectului este anulata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

one + nineteen =