Vasluieni vi se pregateste ceva! A inceput curatarea unei mari suprafete de teren din fosta „unitate militara”! (Video)

Vasluieni vi se pregateste ceva!

Se pregateste o foarte mare suprafata de teren din fosta unitate militara a Vasluiului. Asta e, ce sa facem daca nu mai avem nevoie de armata, acum daca ar fi fost locuitorii orasului ar fi avut catusi de putina siguranta, dar nici sa stea pamantul parloaga si plin de gunoaie si de alte cladiri in paragina. De cateva zile pe terenul invecinat cu parcul Copou un buldozer senilat curata terenul din zori, si pana acum a inlaturat boscheti, garduri daramate, si un rezervor.

Pana acum pe suprafata uriasa de 17 hectare  s-a construit cresa care face parte din proiectul anuntat in urma cu doi ani de zile. Conform estnews.ro inca de acum 2 ani se anuntau urmatoarele proiecte: Vor fi zece hectare de grădini și spații verzi de promenadă care vor fi amplasate în zona se vest a fostei cazărmi din Vaslui, spre Parcul Copou. Diferența de șapte hectare va fi destinată unui complex de servicii comunitare, în acest sens urmând a fi construite mai multe obiective pe sectorul unde mai există încă fostele clădiri ale garnizoanei. Pe lângă un cămin de bătrâni și un centru social pentru oamenii străzii, se vor construi o cantină socială și un centru de paleație.

Deci sa intelegem ca pe terenul care acum se pregateste intens se va amenaja o gradina botanica si o  zona de promenada ce va avea „conexiune” cu parcul Copou. Nu este rau acum sa vedem si cati ani dureaza pana se si realizeaza ceva ca daca e sa ne luam dupa ultimele promisiuni facute de primar cum ca extinde parcul Copou, eu unul m-am lamurit asta pentru ca de 3 ani tot spune si pana acum nu s-a miscat un deget acolo nici macar nu a fost curatat terenul de gunoaie..

Stiti vorba aia „fapte nu vorbe” ? asta am dori sa vedem in Vaslui nu doar promisiuni……

Loading

Vasluieni vi se pregateste ceva! A inceput curatarea unei mari suprafete de teren din fosta „unitate militara”! (Video)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *