Acum o saptamana am comandat un tablou personalizat cu fotografia mea de la canvasprintromania si ma asteptam sa fie un print de calitate ca si celelalte care le-am printat la Emoart.ro! Dar de unde atat… a venit tabloul intr-o cutie de televizor fara nici-o folie pe el bagat printre polistiren. Il scot si vad ca are urme de praf si dau cu o carpa uscata sa le sterg si surpriza incepuse sa se ia vopseaua de pe panza!! Sa innebunesc si sa cad jos… Stiind ca celelalte tablouri le spalam daca aveau vre-o pata si nu se lua vopseaua. Asta se sterge vopseaua de pe el daca il stergi..

Putea sa ma anunte dinainte ca e de o calitate inferioara si ca sa nu il ating. Am dat 150 lei 120+30 transport de pomana.. Pana acum nu am avut probleme sa-mi iau teapa dar uite ca am comis-o.. Daca va intrebati de ce nu am mai comandat de pe emoart.ro e pentru ca dadusem o comanda inainte de craciun si nu a fost onorata la timp si am anulat comanda, s-au deranjat de ce le-am zis eu pe facebook si mi-au dat block. De asta am apelat la pagina asta de printat pe „panza” cine stie ce fel de panza, creca panza chinezeasca care nu absoarbe vopseaua..

Nu comandati de pe aceasta pagina de facebook:
canvasprintromania Puteau macar sa incerce sa rezolve problema dar nu-i intereseaza. Le puteam face plangere dar am zis ca nu vreau sa ma complic pentru o suma mica.

Pe langa printul de proasta calitate fotografia nici macar nu a fost imprimata asa cum era ea, a iesit mult mai intunecata!!

Ce sa mai spun!! In viata patesti si din astea cat traiesti..

Teapa pe internet! Print de proasta calitate „Canvas Print Romania”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + five =