Review-ul acumulatorului extern „Hame P45” ce are capacitatea de stocare de 10.000mah!

Am avut pana acum o gramada de acumulatori externi, de la cei mici de 3, 4000mah la cei mari de 20.000mah, asa ca am o oarecare experienta la aceste gadgeturi 🙂

De ce mi-am luat alt acumulator? pentru ca cel care mi-l luasem in iarna era prea mare si greu. Nu se incadra in categoria de acumulator extern pentru excursii si calatorii. Pentru asa ceva ai nevoie de ceva mobil cat de cat.

Sa incepem review-ul propriu zis al acestui acumulator


Este un acumulator bine finisat, cu materiale de buna calitate!  Acumulatorul„Hame P45” este unul foarte avansat ce dispune de un display lcd prin care vei vedea capacitatea acumulatorului disponibila in procentaj de la 0% la 100%.

Pe langa asta pe acel display lcd mai poti vedea cu ce amperaj incarca bateria telefonul mobil, respectiv: 1A sau 2.1A. Tot acel display lcd iti va afisa daca acumulatorul extern primeste curent, atunci cand il vei pune la incarcat.

Ca un bonus acumulatorul extern dispune si de o mica lanterna integrata in acumulator si care poate fi activata daca apesi continuu pentru 3 secunde pe butonul de iluminare a acumulatorului!


Capacitatea acumulatorului de 10.000 de mah iti poate incarca telefonul de cel putin 2 ori in cazul telefoanelor mai mari si de aproape 3 ori in cazul telefonului meu! 

Ramane sa il mai testez si sa spun cum sa comporta in calatorii si dupa o periada mai lunga de utilizare.


Acest acumulator extern a fost cumparat de pe site-ul  www.itgalaxy.ro  si a fost redus de la 99,99 lei la 58,99 lei +taxe de transport a ajuns 73,99 RON. 

Un pret mic avand in vedere cum arata acumulatorul si din ce materiale este facut. La banii astia nu gasesti alt acumulator extern cu display lcd, poate dupa suma de 110, 120 lei fara taxa de transport. Asa ca sunt super multumit de „afacere” si de produsul cumparat.

95 total views, 1 views today

Review acumulator extern „Hame P45” de 10.000mah

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *