Atat de greu se misca posta romana de are nevoie de o luna de la sosirea coletului in tara pana la receptionarea lui si introducerea in sistemul de tracking? este inacceptabil asa ceva sa faca o luna si ceva de zile din Bucuresti pana in Vaslui un colet sosit din China.


In print screen se vede clar cum coletul meu a ajuns in Bucuresti la data de  2020-08-08 si tocmai ieri 2020-08-26 a fost inregistrat in sistem.. Nu am mai vazut asa ceva!! Mai lent de atat nici ca se poate!!

A mai patit careva asa ceva?

Am primit raspuns la aceasta reclamatie de la Posta Romana!

Prelucrarea trimiterilor se face in ordinea sosirii acestora in sistemul postal. Din cauza volumului foarte mare de trimiteri primite la import, timpul de procesare al trimiterilor din cadrul Biroului De Schimb International a crescut, drept pentru care va rugam sa acceptati scuzele noastre. Acest fapt a condus la acumularea in BSI Bucuresti a unui numar foarte mare de trimiteri postale, intr-un interval de timp relativ scurt, si implicit la intarzieri in prelucrare si distribuire. In cadrul Biroului de Schimb International (BSI) se lucreaza continuu si se depun eforturi constante pentru lichidarea soldului.

La ce alt raspuns m-as fi putut astepta…

 889 total views,  2 views today

Update! Record negativ inregistrat de Posta Romana! O luna de zile de la sosire pana la receptia unui colet in Romania

Un comentariu la „Update! Record negativ inregistrat de Posta Romana! O luna de zile de la sosire pana la receptia unui colet in Romania

  • 3 martie 2021 la 5:38 am
    Legătură permanentă

    Mie mi-au intrat de mai bine de o săptămâna două trimiteri în România şi de atunci sunt blocate în „prelucrare” la BSI! M-au pus deja pe Mute la mesageria FB dupa ce am insistat zilnic sa vadă ce anume se întâmplă! Explicaţia lor este aceeaşi poveste ca mai sus. Eu aştept două recomandate, una din Norvegia – ţară membră a CEE, cealaltă o carte (deci regim de tipăritură) din Rusia! Deci nicio legătură cu Aliexpres. Poşta Română, ca serviciu plătit din bani publici, nu are niciun drept legal să îmi reţină corespondenţa personală la infinit! Eu am plătit la destinatar ca să îmi ajungă ceva prioritar, nu să fie ţinut prin nu ştiu ce birouri de funcţionari care lucrează ca în anii 1970! Cred că ar trebui acum să urmeze o reclamaţie la OPC şi eventual la poliţie pt. că reţin ilegal ceva ce nu le aparţine, cu aducerea în instanţă eventual. Chiar dacă o să coste, aşa ceva nu ar trebui să se întâmple în 2021 într-o ţară europeană! Şi chiar nu este treaba mea că nu au personal sau birouri suficiente!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four × 2 =