Premiera! Blueair ofera pasagerilor „masti si dezinfectant” in lupta cu „covid-19”!
avion blue air voeing 737-800 Henri Coanda

Stimate pasager Blue Air,

Vrem sa va multumim pentru ca faceti parte din familia calatorilor Blue Air si pentru increderea acordata.

Suntem constienti ca starea actuala de alerta cu privire la pandemia de COVID-19 perturba planurile dvs. de calatorie. Noi, la Blue Air, resimtim aceeasi presiune, si alaturi de noi o resimte intreaga comunitate a pasagerilor si a operatorilor din transportul aerian. Cu totii ne confruntăm cu o situatie exceptionala, iar lupta impotriva coronavirusului ne priveste pe fiecare dintre noi, toti dorindu-ne sa ii protejam pe cei dragi si sa contribuim la stoparea acestei crize. Optimismul si responsabilitatea sunt principalele noastre arme si reprezinta primii pasi catre revenirea la normalitate.

Majoritatea tarilor au luat masuri drastice in efortul de a controla raspandirea COVID-19, impunand reglementari specifice privind intrarea in tara si procesul de carantina, care afecteaza programele de zbor. Blue Air isi ajusteaza programul de zbor pentru a se conforma acestor reglementari si modificarii cererii de calatorie. Daca zborul dvs. este afectat, va multumim pentru intelegere.

Dorim sa va anuntam ca am creat o sectiune speciala pe pagina noastra de web, https://www.blueairweb.com/ro/ro/faq-covid-19/, unde actualizam continuu informatiile cu privire la noile reglementari de calatorie si la modificările programului de zbor. Comunitatea noastra de Facebook va fi, de asemenea, informata.

Si pentru ca ceea ce facem noi cel mai bine este sa zburam, Blue Air isi respecta promisiunea de a zbura in deplina siguranta.

Blue Air a luat masuri extraordinare pentru siguranta dumneavoastra la bord: filtrele de aer HEPA instalate pe avioanele noastre au o rata de eficacitate de peste 99,97% în uciderea virusurilor si microbilor, furnizam pasagerilor nostri dezinfectant, masti si servetele cu alcool si dezinfectam aeronavele printr-un modern proces de nebulizare. Nebulizatorul este un dispozitiv complet automatizat care nu permite nicio eroare umana. Acesta utilizeaza substante testate impotriva bacteriilor, sporilor si virusilor, care acopera toate zonele aeronavei. Dupa 6 minute de distributie a substantei active, avionul devine perfect steril.

Facem toate eforturile posibile pentru securitatea si confortul dvs. si asteptam cu nerabdare sa va intampinam la bordul aeronavelor Blue Air.

Va multumim si va dorim cer senin,
Echipa Blue Air 

Loading

Premiera! Blueair ofera pasagerilor „masti si dezinfectant” in lupta cu „covid-19”!
Etichetat pe:                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *