Petardele sunt iterzise minorilor? pe vremea mea tunul si puscoiul nu erau interzise

De unde conceptia asta si mentalitatea asta imbacsita precum petardele ar fi interzise minorilor si ca daca esti adult si cumperi asa ceva esti cretin?

Recent am vazut un articol scris de un alt vloger prin care spunea el ca doar cretinii cumpara petarde etc.. Probabil el cand era copil a traiat sub un ceaun si nu a prins aceste sarbatori si aceste obiceiuri lasate din mosi stramosi!

Hei Bogdan!

Afla ca am peste 40 de ani si ca ma jucam cu tunul confectionat de tatal meu inca de la 13 ani. Asta e mentalitate limitata sa spui ca sunt periculoase si ca vai esti cretin daca le folosesti.

Daca ai cap, stii sa le folosesti si nu vei pati nimic..

Tun cu carbid Tunul pe baza de carbid era de 3x mai puternic ca un fp3 de exemplu si dupa ce trageam imi tiuiau urechile +alte riscuri dar nu a patit nimeni nimic.

Gandeste pozitiv ca e mai bine!

Asta este si mesajul pe care i l-am si trimis.. Asta pentru ca este o gandire limitata sa crezi asta.. Tu daca esti tata nu trebuie sa-i interzici copilului asta deoarece copii intotdeauna vor incerca sa utilizeze pe ascuns acele obiecte interzise.

Nu zic acum sa il lasi sa se joace cu focul prin casa dar il poti invata cum sa foloseasca corespunzator o petarda.

Si da sunt interzise dar ce alea de pe vremea cand eram noi mici erau legale? hai sa fim seriori si sa lasam copii sa-si traiasca copilaria si afara si nu doar in fata calculatorului..

Think positive!

Loading

Related Images:

Petardele sunt iterzise minorilor? pe vremea mea tunul si puscoiul nu erau interzise
Etichetat pe:                            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *