Nu mai circul in viata mea cu trenurile CFR

Dupa ultima experienta de pe data de „1 octombrie ” daca am ocazia sa aleg intre CFR si tren privat voi alege un tren privat! 

Si incepe povestea mea trista la Iasi unde a aterizat avionul meu intarziat de la Bologna, si dupa ce ca am pierdut trenul de 18 era cat pe ce sa nu-l  prind nici pe cel buclucas „6414 „de 19:33 din cauza ca autobuzul mergea incet si prin Iasi sunt statii prea dese si prea multe semafoare.

 

Ajung cu 5 min inainte de plecarea trenului si fug repede spre tren fara sa mai trec pe la casa de bilete ca l-as fi pierdut si mai bine era daca il pierdeam, ca daca luam urmatorul tren de 22:45 aproape tot la ora aia ajungeam acasa.

 

Ajung in tren si dupa ce ca abia se misca si face aproape o ora pana la Birnova acolo a si ramas pentru ca s-a stricat locomotiva! In ce tara mai patesti asa ceva sa se strice locomotiva dupa doar 10-15km??.

Vine nasul si anunta ca s-a stricat locomotiva, da ii spun nas pentru ca nu a vrut sa-mi dea bilet desi mi-a luat pretul intreg pana la Vaslui, deci pe trenurile Regio inca mai exista din pacate nasul..

Si astept si tot astept si eram extrem de obosit ca am plecat din Italia la 12 si era aproximativ ora 21 si nu aveam nici apa la mine.

Dupa aproximativ o ora se sting si becurile si ramanem in benzna si intr-o gara unde eu daca as fi as director CFR as ordona sa nu se mai faca oprire ca e ca si cum ai fi in camp, nu tu magazin nu tu toaleta nimic, si daca urca 2 oameni din statia aia, deci pierdere de timp.

Si doar in Romania un tren de la Iasi oras aflat la 10-20km o locomotiva ajunge nu in 30 min nu in o ora ci in tocmai 2 ore, de parca a venit de la Barlad nu din Iasi..  Bataie de joc si nepasare pentru calatori si tocmai dupa alte 15 20 min trenul se pune in miscare si dupa o alta ora ajung si eu in Vaslui.

Si uite asa am stat 4 ore in trenul ala nenorocit si am tras curent ca a 2 zi acasa ma durea capul.. Si plecat de la 12 din Italia am ajuns in casa ala ora 00:05, dupa 12 ore pe drum..

Asa ca in concluzie daca am de unde alege voi alege privatul „Regio Calatori” pentru ca pana acum nu am patit asa cev, s-a stricat odata motorul si la un tren Regio Calatori „Alstom ”  dar cum sunt echipate cu 2 motoare a trecut pe al 2 motor  si a continuat..

 

Foto:Opinia Timisoarei

Loading

Related Images:

Nu mai circul in viata mea cu trenurile CFR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *