Unii cred ca daca traiesti in Londra sau in Paris de exemplu, ai automat o viata mai buna. Fals! Nu orasul in care traiesti este important ci stilul de viata care il ai. Daca traiesti in New York si nu iesi nicaieri, decat servici si acasa, degeaba stai in New York.. Si eu daca locuiesc in Vaslui sau in orice alt oras din tara nu inseamna ca am o minte inbacsita si limitata 🙂 Totul pleaca de la gandirea care o ai si nu de locul in care traiesti!

Asta ca un raspuns pentru un amic ce a ajuns sa munceasca in Doha, oras de care eu nici nu am auzit pana acum. Se lauda zilnic ca e in Doha, ca sa fiu eu invidios pe el ca eu sunt in Vaslui, si imi tot arata blocurile turn 😀 Bravo tie si?? daca esti in Doha traiesti 100 de ani?…  Afla ca nu ma intereseaza ca esti tu in Doha! Doha/Dubai alea sunt doar orase de vizitat si nu de trait..  Nu dau Romania mea cu munte, mare, dealuri, campii pe o tara ce are doar nisip, cateva turnuri si cateva mall-uri!

Si in Romania poti face orice doresti tu, nu te tine nimeni in orasul in care locuiesti, eu nu ma laud dar am vizitat deja 6 tari si vreo 25 de orase din Romania, si da locuiesc in Vaslui, orasul meu in care traiesc de 30 de ani si pe care il iubesc 🙂

Nu este important orasul in care traiesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × three =