De ani de zile judetul Vaslui nu mai apare pe nici-o harta, nici-un post tv la meteo nu afiseaza pe harta judetul Vaslui, de ce nu am inteles niciodata treaba asta. Nu au nevoie probabil de cei 400.000 si ceva de oameni posibili telespectatori ProTv, Antena 1 sau oricare alt post.Vaslui lipseste de pe harta

In fine sa revin la subiect.   Let`s Do It Romania pune pe harta doar ce judete vrea, de ce spun asta? Pentru ca astazi cand a fost  promovat evenimentul de adunare a gunoaielor din tara de pe 15 septembrie judetul Vaslui nu era pe harta! Am ramas socat, avand in vedere ca doar eu raportasem vreo 22 de mormane de gunoi de prin imprejurul Vasluiului…. Se pare ca mi-am pierdut timpul de pomana, si ca nu au fost luate in considerare  raportarile mele!

In loc sa stau linistit in casa la un suc rece eu am mers ca „prostu” pe dealuri la 35 de grade la raportat gunoaie, incercand sa fac un gest frumos, o „munca” de voluntar..

Daca asa sta treaba este ultima data cand o mai fac, m-am saturat pana peste cap de discriminarile astea de la tv. Vaslui este un judet cu orase frumoase si cu oameni frumosi, orase ce au dat oameni importanti tarii. Orase cu o istorie bogata, orase care nu sunt deloc promovate, cum nici evenimentele din aceste orase niciodata nu sunt promovate la tv, pe cand cele din Iasi-Cluj-Timisoara le vezi toata ziua la tv.. Nu stiam ca Romania are doar 3, 4 orase!

Related Images:

Let`s Do It pune pe harta gunoaielor doar ce judete vrea!
Etichetat pe:                                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − ten =