De Craciun fii mai bun, fii adevarat!

De Craciun fii mai bun, fii adevarat. Asta e sloganul ce circula in perioada asta la televizior prin reclame si peste tot!

brad impodobit

De Craciun ar trebui sa fim mai buni, asa era o vorba.. De Craciun ar trebui sa lasam ura deoparte, sa lasam minciuna deoparte, sa ajutam oamenii ce sunt la greu, sa facem fapte bune!

M-am saturat pana peste cap de oamenii care se dau superiori. Si in domeniul fotografic am ceva exemplare de oameni care pica jos de superioritate si fitzosenie.. Ei cred ca daca au un aparat foto mai scump ca al meu ii si face mari fotografi aparatura aia. Gresit! Poti avea si cel mai scump aparat din lume, daca nu ai talent si pasiune degeaba il ai…

Si pentru oamenii din alte domenii o vorba am: e posibil sa ai tu ceva mai multe cunostinte intr-un domeniu fata de mine, dar eu pot avea in alt domeniu.. asta nu te face pe tine zeu, dumnezeu…. Cu toate astea suntem la fel, tot acolo ne ducem, in aceeasi groapa.. Asa ca ar trebui sa lasam superioritatea asta si fitzosenia asta si sa fim oameni normali ca e mult prea scurta viata asta sa o irosim cu asa rahaturi!!

Loading

Related Images:

De Craciun fii mai bun, fii adevarat!
Etichetat pe:                        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *