De ce sa calatoresti chiar si in timpul pandemiei covid-19 ? Iata 10 motive pentru cei nehotarati!

Intrebarea este: ”de ce să călătorești?”. Acum depinde de la om la om si in functie de cum vede fiecare viata dar eu o consider o calatorie, asa ca de ce sa calatorim? Iata 10 motive

10 motive sa calatoresti!

  1. Daca esti mai curios de fel si mai atent la detalii. Vezi lucrurile cu alti ochi dupa o calatorie si iti poti schimba gandirea fata de alte popoare si alte culturi

2. Înveți să ai încredere în oameni. Mereu sunt surprins de faptul că persoanele noi pe care le întâlnesc in calatoriile mele sunt dornice să ajute.

3. Inveti sa folosești la maximum o anumită perioadă de timp. Atunci când sunt plecat dorm mai puțin și ating limita superioară a intervalelor de activitate continuă.

4. In calatorie Înveți să trăiești cu mai puțin. Atunci când călătorești pentru o perioadă mai lungă de timp și trebuie să îți iei doar câteva lucruri în bagaj realizezi că te poți descurca doar cu puține articole de îmbrăcăminte, cu puține obiecte personale.

5. In calatorii poti intalni oameni minunati, atunci cand nu te astepti. Eu de ex in Grecia am cunoscut un Roman din Timisoara care lucrase in Australia si cu care am stat la povesti.

6. Mereu banii cheltuiți într-o călătorie te fac mai fericit decât cei cheltuiți pe alte bunuri materiale. Cel putin asa este in cazul meu, indiferent de suma cheltuita si cat de mare este bucuria aia ca vezi o tara nou e ceva de neegalat.

7. Călătoria este educativă, reprezintă o modalitate de a învăța lucruri noi. Îți stârnește interesul față de lucruri de care nu ai fi crezut vreodată că vrei să afli mai multe. Călătorind nu te oprești niciodată din învățat. Vorba aia cat traiesti inveti.

8. Pentru că ieși din zona de confort. Renunți la comoditatea și rutina de zi cu zi. Îmi place să cred că fiecare loc descoperit mă face să fiu mai bun.

9. Pentru încredere în propria persoană. Faptul că reușești să te descurci singur într-un loc nou îți crește motivația de a duce la bun sfârșit lucrurile deja începute.

10. Nu ai nevoie sa pleci in calatorie cu prietenii, te poti simti mult mai bine de unul singur.

Si ar mai fi multe dar ce e mult strica asa ca ama opresc aici. Pentru mai multe motive :>>: calatorinspirat.ro

Loading

Related Images:

De ce sa calatoresti chiar si in timpul pandemiei covid-19 ? Iata 10 motive pentru cei nehotarati!
Etichetat pe:                                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *