Blueair nu mai accepta la bordul avioanelor plata cu Revolut si Monza, pentru serviciile „Bistro”!

De ceva vreme Blueair anunta inainte de a incepe la bordul avioanelor serviciul „bistro” ca nu mai accepta plata cu cardurile Revolut si Monza. De ce nu le mai accepta? pentru ca aceste tipuri de card nu au asigurare la descoperire de cont, iar in cazul in care clientul face plata si pe card nu are sold disponibil Blueair nu-si va mai putea recupera banii.

Mai mult ca sigur aceasta restrictie a aparut dupa ce Blueair si-a luat teapa de la cativa clienti. Era simplu sa ai un card Revolut gol sa comanzi ceva in timpul zborului cand blueair nu avea internet la dispozitivele de plara „pios”, iar dupa cand ajungea avionul la destinatie Bluair constata ca plata facuta de pe acel card nu este valida deoarece contul este gol.

Ultima data cand am zburat cu Blueair am auzit acest anunt facut inainte de a incepe serviciul Bistro! Oricum serviciile bistro de la Blueair sunt slabute, nu mai vand cafea calda la bord iar pe rutele scurte nici nu mai ofera si altfel de servciii de ex vanzari de parfumuri si alte produse, iar asta este o scuza..

La zborul meu de intoarcere din Cehia care a fost de o ora si 45 de minute au stat stewardesele 30 min degeaba dupa ce au terminat serviciul Bistro deci aveau timp sa faca si celalalt serviciu iar eu chiar doream sa cumpar ceva, dar pierderea lor ca se misca greu si ca nu-si dau interesul!

Loading

Related Images:

Blueair nu mai accepta la bordul avioanelor plata cu Revolut si Monza, pentru serviciile „Bistro”!
Etichetat pe:                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *