Au inceput lucrarile la „cel mai mare proiect imobiliar din Vaslui”! Acolo se vor ridica 5 blocuri cu 10 etaje.

Proiectul rezidențial din zona Movas a municipiului Vaslui este în plină expansiune. Constructorul lucrează în ritm alert la primul bloc de locuințe, unde se execută lucrări de cămășuire, zidării, închideri vitrante, compartimentări, etc. În perioada septembrie-octombrie 2022, primul bloc al ansamblului rezidențial va fi finalizat.

Interesul pentru noul cartier de locuințe este imens, fiind semnate deja primele precontracte cu beneficiarii. În condițiile în care piața materialelor de construcții cunoaște o creștere a tarifelor, este posibil ca și prețul pe metrul pătrat construit în zona Movas să fie ajustat.

După ce am fost întârziați cu lucrările din cauza pandemiei de coronavirus, din luna mai 2021 au început lucrările la ansamblul rezidențial din zona Movas. Cartierul rezidențial va avea cinci blocuri cu 10 etaje și o gamă largă de facilități: spații comerciale, puncte de recreere,  parcări, locuri de joacă etc.

Noi vedem municipiul Vaslui ca un oraș în expansiune, frumos și curat, am cunoscut aici oameni corecți și punctuali, cordiali și  inimoși.

Sursa: www.estnews.ro

Loading

Related Images:

Au inceput lucrarile la „cel mai mare proiect imobiliar din Vaslui”! Acolo se vor ridica 5 blocuri cu 10 etaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *