Superbul oras medieval al Belgiei „Bruges”
in centrul orasului Bruges

Bruges este un superb oras medieval din Belgia, oras pastrat ca acum zeci, sute de ani, cu cladiri cu o arhitectura unica, cu strazi inguste pavate cu piatra de tip macadam. Oras cu poduri din piatra si cu, canale ce strabat orasul.

Este ceva de vis acel oras al Belgiei, nu degeaba este cel mai frumos oras din Belgia, oras vizitat de mii de turisti zilnic, turisti fericiti ca vad asa ceva in viata lor si ca isi pot imagina cum era viata de odinioara in acel oras superb si magnific.

Frumoasele cladiri din Bruges

Orasul in luna decembrie este de vis, asta si pentru ca sunt Targuri de Craciun cu diferite produse de vanzare, cum ar fi suveniruri, imbracaminte, cadouri si mancare etc.. In oras gasesti zeci de magazine cu ciocolata ca doar esti in tara „Ciocolatei” ciocolata de la 2,3 euro bucata pana la cateva sute de euro pachetul gata pregatit sa il faci cuiva cadou.

Mai gasesti ciocolata in sute de forme, care mai de care mai interesante! Recomand sa vizitati acest superb oras si sa lasati orasele mega aglomerate precum Londra/Milano etc etc pentru ca orasele astea medievale sunt de zeci de ori mai frumoase.

Va atasez mai jos un album foto cu cateva din fotografiile facute acolo!

Loading

Superbul oras medieval al Belgiei „Bruges”
Etichetat pe:                        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *