Politistii din Murgeni au retinut un barbat de 38 de ani din Floreni, dupa ce acesta si-a batut parintii!

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Murgeni au reținut un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Floreni, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie, distrugere și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu. 

La data de 05 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Murgeni, au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Floreni, cu privire la faptul că soțul său, un bărbat în vârstă de 38 de ani, ar fi agresat-o fizic și ar fi distrus mai multe bunuri. 

      Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul ar fi lovit-o pe soția sa, în vârstă de 32 de ani. De asemenea, pe fondul unui conflict mai vechi, bărbatul i-ar fi lovit cu un obiect contondent și pe părinții săi, un bărbat în vârstă de 65 de ani și o femei în vârstă de 62 de ani și ar fi distrus mai multe bunuri de la locuința acestora. În urma agresiunilor, polițiștii au emis, în aceeași zi, un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile. Tot în cursul zilei de ieri, după emiterea ordinului de protecție, bărbatul ar fi pătruns în curtea locuinței, încalcând astfel prevederile acestuia. 

      Având în vedere faptul că acesta avea cunoştinţă despre obligaţiile stabilite de ordinul provizoriu, prin care era obligat să păstreze o distanţă minimă de 100 metri faţă de persoanele vătămate şi locuinţa acestora, bărbatul a încălcat cu bună ştiinţă prevederile ordinului de protecţie.

 În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de astăzi, 06 aprilie 2022, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă  de 24 ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

 

 892 total views,  1 views today

Politistii din Murgeni au retinut un barbat de 38 de ani din Floreni, dupa ce acesta si-a batut parintii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × 1 =