ceas sportiv inteligent

Ieri mi-a sosit noul meu ceas sportiv, ceas destept  (smartwatch), ceas dedicat sportivilor. Ce functii are acest ceas inteligenceas sportiv inteligentt?

1: Masoara pulsul de la incheietura

Se foloseste de 3 leduri pentru ati masura cu exactitate bataiile inimii, si o face cu precizie, caci Garmin este un brad renumit in domeniu asta. Si o poate face 24/7 daca tii ceasul la mana mereu.

2: Are integrat in ceas- GPS

Cu ajutorul acestui GPS poti inregistra toate activitatile sportive, vei sti pe unde ai fost, cati km ai facut, cu ce viteza te-ai deplasat. Ceasul se conecteaza la mai multi sateliti pentru a avea semnal pun pentru gps. Tot cu ajutorul ceasului poti  exporta toate activitatile sportive pe Strava, cea mai cunoscuta aplicatie sportiva din lume.

3: Este Smartwatch

Primesti notificari atunci cand te suna cineva, si poti deasemenea sa raspunzi sau sa inchizi de pe telefon, poti primi notificari cand ai un sms nou, la fel de bine il poti si citi de pe telefon.

4: Are Bluethooth

Un ceas sportiv in 2018 are Bluethooth pentru a se conecta la telefon, cu ajutorul caruia vei obtine informatii importante legate de puls/km parcursi/pasi etc. Si pentru a urca activitatile de pe ceas pe telefon/via Strava

5: Are dou fete de ceas

Ceasul are dou fete ce le poti schimba din aplicatia lui Garmin Connect, 1 este o fata digitala si a 2 este o fata analogica cu minutar si orar ca la un ceas analogic

6: Ceasul are o multime de senzori

Spre exemplu seara cand intorci mana spre tine sa vezi cat este ceasul, se aprinde lumina automat la ceas, nu trebuie sa mai apesi pe nici-un buton sa faci treaba asta.

Ceasul la emag costa undeva la vreo  650 lei redus de la 700 lei. Eu l-am cumparat cu 400 de la cineva care le aduce din afara, dar noi sigilate!

Urmeaza sa revin cu un rewiew dupa cateva luni de utilizare si sa va pot spune mai multe despre: cum se comporta, cat tine bateria etc etc.

Galerie foto

Loading

Related Images:

Noul meu ceas sportiv-Garmin Forerunner 30
Etichetat pe:        

2 comentarii la „Noul meu ceas sportiv-Garmin Forerunner 30

  • 31 martie 2020 la 6:02 am
   Legătură permanentă

   da asta a fost acum 1 an si ceva. dar oricum gasesti pe olx anunturi cu forerunner 30 daca o sa cauti.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *