Imagini video de la inaugurarea primului restaurant „FryDay Drive-Thru”  din judetul Vaslui

In sfarsit si Vasluiul este pus pe harta oraselor cu restaurante Drive Thru, stiu nu este MC sau KFC, dar mai bine ca nu a venit KFC ca mie unul nu-mi prea place mancarea acelor 2 lanturi de restaurante. Cartofii sunt ticsiti de sare si burgerii sunt extrem de mici. Ca sa te saturi trebuie sa comanzi un Big Burger ori 2 normale..

Din zona Moldovei doar Vaslui nu avea un astfel de tip de restaurant, celelalte judete au cate 1, in special de la Mcdonals`s ori de la KFC.

Astazi 15 februarie 2024 ora inaugurarii era programata pentru 10 dar a fost amanata pentru ora 12 din cauza ca sistemul de plata POS nu functiona. Cu cel putin 30 min inainte de inaugurare deja erau in fata restaurantului in jur de 40-50 de oameni nerabdatori sa comanda mancarea lor preferata.

Pe o vreme posomorata cu 5 grade afara dar care din cauza vantului se simtea ca la -0 grade oamenii au asteptat cuminti marea deschidere.

De mentionat ca aceasta investitie initial a fost estimata la 1 milion de euro dar pana la urma patronul a spus ca a ajuns undeva la 1,5 mil euro.

Pentru a anima copii prezenti la fata locului si nu numai o mascota a brandului Fryday dansa printre oameni si le oferea fiecaruia cate un pepsi Max, asa un mic cadou de deschire.   

La ora 12 cand usa s-a deschis si au inceput sa intre oamenii ma asteptam sa-i primeasca pe toti pentru ca era destul de urat afara si de frig, dar nu a fost asa si au fost lasati doar cate 2 persoane in interior, mie asta nu mi s-a parut prea ok din punctul de vedere al organizarii..

Probabil daca vremea era frumoasa in loc de 50 de oameni la deschidere ar fi fost 100 ori mai multi.. 

 

In urma cu o zi a fost inaugurarea librariei Carturesti azi restaurantul Fryday, hai ca e bine, zic sa o tinem tot asa ca sa nu mai fim nevoiti sa mergem in Iasi. Ar mai lipsi in Vaslui un Decathlon  si dupa cel putin eu nu as mai avea ce sa caut prin Iasi, oricum si asa eu ajung rar pe acolo si doar cand am o problema de rezolvat..

Ramaneti aproape!

Loading

Related Images:

Imagini video de la inaugurarea primului restaurant „FryDay Drive-Thru” din judetul Vaslui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *