tren in gara Vaslui

Astazi am zis sa mai ies din casa sa ma plimb putin, am ales sa ma duc pana in Iasi la Decathlon sa verific ofertele pentru articole sportive. Am plecat cu trenul de 9 si un sfert, desi afara ningea foarte tare trenul nu a avut intarziere deloc. Nici trenul meu ce venea din Galati.  Deci in ciuda vremei neprielnice, ce mai degraba este vreme de ianuarie, trenurile inca circula normal in proportie de 85%.tren in gara Vaslui

O surpriza neplacuta am avut la intors din Iasi cand am vrut sa ma intorc cu trenul Inter Regio Iasi-Bucuresti, am fost surpris sa nu gasesc bilete pentru trenul ce abia pleca catre Bucuresti, si doamna de la casa nu a dorit sa dea bilete fara loc. doar la clasa 1- ce era cu 25 lei mai scump. Asa ca nu am vrut sa arunc 25 lei si am asteptat 2 ore pana am luat  trenul Regio Iasi-Vaslui de 16. 

De ce se intampla asa ceva in Romania? 

Pentru ca 70% din calatori sunt studenti si vinerea se intorc cu miile catre case, si din cauza ca CFR nu mai are vagoane.. din 3000 si ceva de vagoane cate avea in trecut daca mai are in jur de 1000.   Cum sa pui 3 vagoane pe o ruta asa importanta cum e Iasi-Bucuresti?

Poate se va schimba ceva pe viitor la CFR ca e jale mare, e nevoie de investitii majore in material rulant..

Cu toate astea trenul circula, si este cel mai sigur mijloc de transport in comun!

Galerie foto

Loading

Related Images:

Iarna din luna martie nu a afectat asa mult circulatia trenurilor
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *