Credite WizzAir

wizzair credits
credite wizzair

De ceva vreme wizzair  a introdus pentru clienti optiunea de fidelizare numita „Wizzair Credite”, Wizzair Credits.  Este o optiune mult asteptata de calatorii care rezerva o camera de hotel prin Booking.com.

Cum functioneaza treaba asta?

wizzair a facut un parteneriat cu Booking.com si tu daca faci o rezervare prin site-ul www.wizzair.com si iti treci acolo in formularul online al rezervarii nr de cont wizzair, dupa la o luna de la rezervare daca totul este ok vei primi 10% din valoarea rezervarii hotelului in credite wizzair.

Eu am facut recent treaba asta si ma asteptam sa fie automat sistemul si rapid, ma asteptam ca la cateva zile de la rezervare sa primesc acel credit wizzair dar nu a fost asa.. Am dat mail la wizzair si mi s-a explicat ca la o luna de la rezervare o sa primesc acel credit wizzair.. Astazi am primit cu bucurie acel credit, nu e cine stie ce sunt doar 3.5 euro dar se aduna daca faci mai multe rezervari prin booking.com in 6 luni.

Valabilitatea creditului wizzair:6 luni de zile.

Cum vă puteți alimenta contul?

Vă puteți alimenta soldul din cont transformând punctele obținute pe cardurile de credit emise în colaborare cu WIZZ sau obținând credite WIZZ pentru rezervarea unui loc de cazare sau pentru închirierea unei mașini pe wizzair.com.

 

2,886 total views, 1 views today

Credite Wizzair prin booking.com
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!