top 3 cele mai frumoase tari din europa

2021 este anul in care eu am vizitat tara cu nr 10 „Cehia” si m-am gandit sa fac clasamentul cu tarile vizitate de mine si sa va spun si voua care sunt tarile ce mi-au ramas in suflet si care nu le voi uita niciodata!

Acestea sunt tarile vizitate de mine!

ItaliaFrantaSuediaBelgiaPoloniaMaltaGreciaCehiaPortugaliaAustria

Top 10 in functie de preferintele mele!

PortugaliaMaltaCehiaSuediaFrantaPoloniaGreciaAustriaBelgiaItalia
12345678910

Acestea sunt top 3 cele mai frumoase tari vizitate de mine! Portugalia , Malta, Cehia

Argumentele mele pentru care am ales aceste tari sa fie in top 3 cele mai frumoase tari vizitate!

  1. Portugalia pentru ca are poduri impresionante si pentu ca Lisabona capitala tarii este un fel de „San Francisco de Europa”! Acest oras este magnific mai ales cand vezi ipresionantul pod „25 aprilie”, pentru o secunda iti imaginezi ca esti langa podul „Golden Gate” din orasul american San Francisco! Lisabona mai are si cel mai mare pod din Europa „Vasco da Gama” cu o lungime de 12km care traverseaza raul Parque das Nações.

2. Malta pentru ca a fost prima insula vizitata de mine si care mi-a ramas in inima. Aceasta micuta insula are locuri exotice cum rar mai intalnesti, de exemplu : Grota Albastra, Laguna Albastra dar si o micuta insula cu numele Gozo pe care am vizitat-o si eu.

3. Cehia pentru ca a fost tara vizitata cu nr 10 si pentru ca Praga este un oras cu totul special. De ce este Praga un oras special? pai pentru ca nu are cladiri vechi doar in centru ci in aproape 90% din oras. Praga este si capitala internationala a berii, deci este un oras unde oamenii se simt bine. Si acolo berea nu se bea doar vara cum e la noi, am fost in luna septembrie cand temperatura nu trecea de 20 de grade dar oamenii nu aveau treaba si serveau licoarea bruna care ii relaxeaza si ii fac fericiti.

Ar mai fi multe de spus despre aceste 3 tari din inima si sufletul meu dar poate alta data.Loading

Clasamentul tarilor vizitate de mine pana acum! Si top 3 cele mai frumoase tari din Europa.
Etichetat pe:                                                        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *