Va prezint 3 aeroporturi din Europa cu nume sonore,  nume comune cu ale unor mari aeroporturi! Defapt aceste aeroporturi nu sunt in Paris/Londra/Brussels ci la o distanta foarte mare de acele capitale.. 

Aeroportul „Beauvais Paris”

Cand auzi  de „Beauvais Paris” spui in gandul tau ca acel aeroport este in Paris. Fals acel aeroport este intr-un oras micut ce se numeste Beauvais si se afla la o distanta de vreo 70km de Paris.

Aeroportul „Luton London”

Un alt aeroport care nu este in Londra ci la vreo 56km distanta de Londra, in orasul Luton. Cand vezi o promotie la companiile aeriene din Romania si auzi Luton London zici ca te duce direct in Londra si vei avea surpriza ca nu este deloc asa!

Aeroportul „Brussels Charleroi”

Acest aeroport ce poarta numele de Brussels nu se afla in capitala Belgiei ci la 61km distana de Brussel. Toate tertipurile astea sunt folosite de companiile aeriene, si de aeroporturi pentru a atrage turistii in acele locatii!

 

As mai putea continua cu exemple de aeroporturi cu nume de capitala  dar ma opresc aici. Sa aveti mare grija cand faceti o rezervare, sa va informati bine cu privinta la,  locatia aeroportului ,  distanta de la aeroport la orasul principal si  mijlocul de transport pana acolo.

 

Zboruri line va doresc!

 

 

167 total views, 1 views today

Beauvais Paris nu e „Paris” | Luton London nu e Londra | Brussels Charleroi nu e Brussel. Doar promovare!
Etichetat pe:                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!