Am comandat de la emag.ro un produs in „4 rate” fara dobanda, prin noul sistem de plata!

Mai nou emag.ro a introdus un sistem de plata in rate a produselor comandate. Poti plati o singura data peste 30 de zile sau in 4 rate, platesti prima rata la plasarea comenzi si celelalte dupa 3 luni. Cerinta minima este sa ai un card la o banca din Romania. Eu am atasat un card mastercard pentru ca in caz de retur sau anulare comanda banii se intorc in cont in 15 min. Iata mai jos care sunt pasii de urmat pentru o achizitie in 4 rate.

Comanda ta va fi expediată imediat ce solicitarea de plată pentru Plătește în 4 rate în valoare de 267,48 lei este aprobată. Nu uita să îți verifici mail-ul pentru detalii legate de plată și livrare.

Cardul selectat va fi debitat cu suma de 68.21 lei, aferentă primei rate, urmând ca viitoarele 3 rate, în valoare de 66.87 lei, să fie debitate la fiecare 30 zile de la data comenzii. Suma primei rate conține și comisionul de 1.34 lei, aferent achiziției prin metoda de plată Plătește în 4 rate.

Am ales sa iau in rate pentru ca luna asta sunt multe cheltuieli si banii nu prea mai ajung. Singurul comision la aceasta rata este de doar 1,34 lei adica nici macar o paine nu iei de ei.

Loading

Related Images:

Am comandat de la emag.ro un produs in „4 rate” fara dobanda, prin noul sistem de plata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *