vulcanizare moto

O experienta interesanta am trait astazi in oras.. Aseara am facut „pana” sa zic asa, din cauza mea.. Mi-am pus nust ce licurici la valva si tot am tras de ea ca faceau figuri ba se aprindea ba nu si am reusit sa rup valva si sa raman pe langa scuter.. Noroc ca eram prin oras la 2km distanta si am venit pe jos..

Azi dupa ce mi-am cumparat o camera din bazar m-am dus la vulcanizare sa o monteze ca nu am leviere si nici nu mai scosesem roata vreodata de cand am scuteru.. Am mers intai la vulcanizarea lu „Dinu” de la fostul centru de butelie si imi zice chiar Dinu ca cica nu are oameni sa imi scoata roata si sa vin cu ea.. Eu ii spun ca de asta am venit aici ca nu am chei.

Ma duc la vulcanizarea de langa fosta „Moara de paine” si aia la fel sa vin cu roata.. Pff numai puteam de nervi ca ma plimbasem cu scuteru de la o vulcanizare la alta si eram pe jos ca nu vroiam sa stric janta..

M-am dus acasa am luat chei si am scos-o eu pentru prima data si am rezolvat problema doar partial.. De ce partial? pentru ca dimensiunile camerelor difera.. Cea luata din bazar e putin mai lunga desi e tot de 16 inch si nu sta asa bine in interiorul cauciucului. Omul de la vulcanizare mi-a recomandat sa iau tot camera din aia ca asta nu va tine mult din cauza ca are pliuri in interior si sta inghesuita.. Se si observa pe cauciuc ca nu sta bine..

Numai belele din cauza unor licurici de ventil, si din cauza ca sunt ft pacatoase camerele astea din china… Desi am scuterul de 1 an si 4 luni nu am facut pana si am mers pe drumuri de tara mereu. Cauciucul e bun, camera insa nu e ok.

Cred ca mai bine ar fi sa-mi cumpar eu leviere pentru cauciuc moto si sa ma descurc singur decat pe baza vulcanizarilor care sunt specializate doar pe auto nu si pe moto..

Loading

Vulcanizare fara cheie de scos roata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *