Barbat retinut de politistii din Barlad, dupa ce asta ar fi lovit o femeie si i-ar fi furat sacosa cu alimente

TÂNĂR REȚINUT DE POLIȚIȘTII BÂRLĂDENI

 

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un tânăr, în vârstă de 23 ani, din Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, în municipiul Bârlad. 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 2 martie 2024, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi deposedat și însușit, prin folosirea violenței, de la persoana vătămată, femeie de 66 de ani, din Bârlad, o sacoșă cu produse alimentare, în fața locuinței acesteia.

La data de 5 martie 2024, ca urmare a administrării probatoriului, față de tânărul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Astăzi, 6 martie, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura arestării preventive a bărbatului.

Fotografie reprezentativa.

Loading

Related Images:

Barbat retinut de politistii din Barlad, dupa ce asta ar fi lovit o femeie si i-ar fi furat sacosa cu alimente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *